FES-TE VOLUNTARI
La figura del voluntari és essencial. La implicació de la comunitat permet treballar la integració en un sentit ampli i la responsabilització en les problemàtiques propies dels barris, exercint el dret dels veïns/es a participar de manera activa en el disseny i aplicació de mesures que millorin l’entorn social en que viuen.
CÓM POTS AJUDAR?
PARTICIPACIÓ A L’ECONOMAT SOLIDARI: L’Economat funciona com a una botiga normal. Per tant per funcionar necessita botiguers i botigueres i personal que doni un cop de ma en la logística i el magatzem!
SERVEI DE DINAMITZACIÓ D’INFANTS CANALLA ACTIVA: es tracta d’un voluntariat creatiu que aporta activtats lúdico artístiques als fills de persones ateses, especialment mentre els seus pares esperan ser atesos.
SUPORT A AULES DE RECERCA ACTIVA: Es tratca d’espais on ajudar a les persones a buscar feina especialment a través de les noves teconologies.
VOLUNTARIAT ENERGÈTIC: Fuel Poverty és un grup de persones voluntàries (que reben formació específica) que ofereix assessorament a gent en situació de vulnerabilitat social sobre com millorar l’eficiència energètica de les seves llars.
SUPORT A ESDEVENIMENTS PUNTUALS: per aquelles persones que volen colaborar pero que no disosen molt de temps, aquesta és una modalitat excepcional. T’anirem informant dels actes, esdeveniments i campanyes per tal de que puguis posar el teu granet de sorra.
PORTA LA TEVA INICIATIVA: Si t’interesa tirar endavant un projecte o activitat que encaixi amb la filosofia de Comunitat Activa no dubtis a explicar-nos-ho.
SI T’HO ESTÀS PENSANT HAS DE SABER QUE…
Podràs valorar lliurement el teu compromís final a qualsevol moment del procés de fer-te voluntari/a.
Durant el teu voluntariat t’ajudarem en tot el que necessitis.
Les persones voluntàries són assegurades per ABD durant el desenvolupament de la seva activitat de voluntariat.